ActaSmart

Alles-in-één
POS systeem

Het opzetten van je eigen kassasysteem vereist een initiële investering in hardware, zoals een kassa, betaalterminal en eventueel andere randapparatuur. Daarnaast kunnen er kosten zijn voor softwarelicenties, installatie, training en onderhoud.

De ActaSmart is een alles-in-één POS systeem.
Wat houdt dat precies in? Dat leggen we graag uit!

wat is actasmart
alles in een pos systeem

Voorkom fouten

De basis van het ActaSmart POS systeem is de administratie of je boekhouding. Wanneer je bijvoorbeeld SnelStart gebruikt dan staan daar al je omzetgroepen en producten in. Het ActaSmart POS Systeem gebruikt dat als basis.
Dit heeft als voordeel dat het verkopen naadloos overgaat in de administratie waardoor je fouten voorkomt. Want terwijl je iets verkoopt, wordt dit meteen verwerkt in je administratie. Zo hoef je niet langer data dubbel in te voeren.

Eenvoudig voorraadbeheer

Het bijhouden van de beschikbare voorraad, het beheren van bestellingen en het vermijden van voorraadtekorten of overvoorraad kan een uitdaging zijn.
Met ActaSmart gaat dit heel eenvoudig. Komen er nieuwe artikelen binnen? Scan eenvoudig de barcode en boek het product in. Zo is je voorraad meteen up to date.
Is je webshop gekoppeld aan ActaSmart? Dit zorgt voor een naadloze synchronisatie van voorraad, bestellingen en klantgegevens. Dit maakt het beheer van zowel je fysieke winkel als je online winkel efficiënter en vermindert de kans op fouten. Connect & Simplify!

Geen onderhoud

Wanneer je een eigen kassa beheerd, zijn daar vaak kosten voor licenties, installatie en serveronderhoud aan verbonden. Dit kost je veel tijd en misschien zelfs wel technische uitdagingen.

De ActaSmart alles-in-één kassa is een stukje software voor op je tablet of op een PDA. Daar hoef je niet naar om te kijken. Er zijn geen grote investeringen in hardware en software nodig. In plaats daarvan betaal je een maandelijks abonnementsbedrag, wat de kosten voorspelbaar en beheersbaar maakt.

Scannen van producten

Voor het scannen van producten heb je een scanner nodig. De Sunmi en Pax apparaten hebben een geïntegreerde 1D/2D scanner. Deze werkt met de ActaSmart software. Daar is geen setup voor nodig. Gebruik je de ActaSmart in een vaste opstelling dan kun je ook een bluetooth scanner gebruiken.

Snel aan de slag

Met ActaSmart kun je snel aan de slag zonder langdurige implementatieprocessen.
Gebruik je SnelStart, neem dan contact op met je implementatiepartner. Gebruik je een ander boekhoudpakket, geen probleem! Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.
Benieuwd naar meer interessante artikelen?

Wat is een smartpos?

Een smartpos is vaak een PDA handheld met daarop kassa software. Deze smartpos is een alles-in-één kassa die in je broekzak past.

alles in één POS systeem

Voordelen mobiele kassa

Retailers moeten zich aanpassen aan veranderingen om relevant te blijven en klanten te behouden. Wat zijn de voordelen van een mobiele kassa?

alles in één kassa

Wat is ActaSmart?

Wat is ActaSmart en wat is ActaBlue? En wordt ActaSmart ook op een tablet geleverd?