ActaSmart

Wat is een smartpos?

Een smartpos is vaak een PDA handheld met daarop kassa software. Deze smartpos is een alles-in-één kassa die in je broekzak past. Het is een stukje software die van een PDA of een tablet een mobiel POS-Systeem maakt. Klanten hoeven niet langer naar de kassa te lopen dus het voorkomt lange wachtrijen en het maakt plaats voor meer persoonlijk contact met de klant.
Michal biernat
Scott graham

Geen wachtrijen

Klanten kunnen nu meteen afrekenen bij de medewerker die ze heeft geholpen. Hierdoor wordt er geen tijd verspilt aan het zoeken naar het pinapparaat. Dit zorgt voor een prettiger koopproces en een meer tevreden klant. En de omzetsnelheid wordt verhoogd.

Alles-in-één kassa

Efficiënter betalen

Ook offline te gebruiken

Mogelijkheden

Beschikbaarheid

De ActaSmart kan worden verbonden aan je huidige kassa systeem en webshop. ActaSmart is ook offline te gebruiken. Het slaat al je bestellingen en betalingen op en upload deze als je weer internet verbinding hebt. Zo kun je waar en wanneer je ook wilt, je onderneming runnen.

Voorraadbeheer

Ook wordt je voorraad beheert met ActaSmart. Door ActaSmart te koppelen aan je webshop wordt deze automatisch geüpdatet bij een transactie. Dit scheelt veel tijd en werk die jij weer in je business kunt stoppen.

Administratie

De ActaSmart kan als zelfstandige kassa worden gebruikt of worden aangesloten op je huidige kassasysteem.
De software op dit apparaat kun je ook koppelen aan je administratie. Daardoor wordt je boekhouding geautomatiseerd en dat scheelt je als ondernemer heel veel tijd.
Je kunt er ook loyaltyprogramma’s mee opstarten.

Wil je overstappen op een ander kassasysteem?

Dit doe je niet over één nacht ijs. Wil je daarom meer weten? Vraag een gratis gesprek aan met een expert. Hij vertelt je er graag meer over.

Benieuwd naar meer interessante artikelen?

Voordelen webshopkoppeling

Voorraden bijhouden op twee plekken is niet echt ideaal. Hoe los je dat op? Met ActaSmart integreer je jouw webshop en fysieke winkel naadloos met elkaar.

alles in één POS systeem

Voordelen mobiele kassa

Retailers moeten zich aanpassen aan veranderingen om relevant te blijven en klanten te behouden. Wat zijn de voordelen van een mobiele kassa?

alles in één kassa

Wat is ActaSmart?

Wat is ActaSmart en wat is ActaBlue? En wordt ActaSmart ook op een tablet geleverd?