ActaSmart

Wat is ActaSmart?

ActaSmart is een ‘slimme kassa’.
Een-alles-in-één mobiele kassa die in je broekzak past. Ga voor een volledige integratie met Snelstart en je webshop.
Met de ActaSmart heb je actuele voorraden en prijzen in alle geïntegreerde systemen. En hij is nog goedkoper dan bestaande mobiele PIN apparaten.

Het oude systeem van naar de kassa lopen is voorbij en maakt plaats voor meer persoonlijk contact met de klant en een einde aan lange wachtrijen bij de kassa. Klanten kunnen nu meteen afrekenen bij de medewerker die ze heeft geholpen. Dit zorgt voor een prettiger koopproces. Verder zal de wachtrij bij de kassa korter worden, waardoor men minder lang hoeft te wachten en klanten tevredener zullen zijn.

wat is actasmart

Wat is ActaBlue?

Actasmart is een product van ActaBlue. ActaBlue is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in software oplossingen voor het MKB.
ActaSmart is een stukje software wat van een device een SmartPOS maakt. Met deze software kun je waar je ook wilt bestellen, betalen en meer. Met de software is het ook mogelijk om verschillende programma’s te koppelen aan de smartpos.

Alles-in-één kassa

Efficiënter betalen

Ook offline te gebruiken

Mogelijkheden

Boekhoudkoppeling

Een boekhoudkoppeling neemt je veel werk uit handen want een koppeling met je boekhoudprogramma doet de administratie voor je. Transacties die worden gedaan met de smartPOS worden automatisch verwerkt in bijvoorbeeld SnelStart. Dit scheelt je een hoop tijd en voorkomt fouten.

Voorraadsysteem

Ook wordt je voorraad beheert met ActaSmart. Door ActaSmart te koppelen aan je webshop wordt deze automatisch geüpdatet bij een transactie. Dit scheelt veel tijd en werk die jij weer in je business kunt stoppen.

De voordelen op een rij:

Kan als zelfstandige kassa worden gebruikt of worden aangesloten op je huidige kassasysteem
Persoonlijker contact met de klant
Efficiënter betalen
Het einde van wachtrijen
Update automatisch je voorraad
Te gebruiken op alle Android toestellen
Benieuwd naar meer interessante artikelen?

Wat is een smartpos?

Een smartpos is vaak een PDA handheld met daarop kassa software. Deze smartpos is een alles-in-één kassa die in je broekzak past.

alles in één POS systeem

Voordelen mobiele kassa

Retailers moeten zich aanpassen aan veranderingen om relevant te blijven en klanten te behouden. Wat zijn de voordelen van een mobiele kassa?

alles in één kassa

Voordelen webshopkoppeling

Voorraden bijhouden op twee plekken is niet echt ideaal. Hoe los je dat op? Met ActaSmart integreer je jouw webshop en fysieke winkel naadloos met elkaar.