Mobiele kassa

Wat zijn de voordelen?

Het consumentengedrag evolueert voortdurend, met de opkomst van online winkelen, de vraag naar gepersonaliseerde winkelervaringen en de groeiende behoefte aan gemak en snelheid.

Retailers moeten zich aanpassen aan deze veranderingen om relevant te blijven en klanten te behouden. Een mobiele kassa biedt retailers flexibiliteit, efficiëntie en een verbeterde klantenservice, waardoor ze kunnen inspelen op veranderende behoeften en het verkoopproces vereenvoudigen.

Voordelen van een mobiele kassa:

Voordelen mobiele kassa
mobiele kassa

01

 

Mobiliteit

Met een mobiele kassa kun je als retailer transacties verwerken en betalingen accepteren waar je ook bent. Dit biedt flexibiliteit en mobiliteit in de verkoopomgeving, of het nu in de winkel, op beurzen, op evenementen of zelfs buiten is. Het stelt je in staat om klanten direct van dienst te zijn, waardoor de klanttevredenheid wordt verbeterd.

02

 

Efficiëntie

De operationele efficiëntie wordt verhoogt door het verwerken van transacties sneller en gemakkelijker te maken. Retailmedewerkers kunnen klanten helpen en direct afrekenen zonder dat ze naar een vaste kassa hoeven te gaan. Dit vermindert wachttijden en verbetert de algehele winkelervaring.

03

 

Klantenservice

Winkelmedewerkers kunnen direct met klanten communiceren, hen helpen bij het vinden van producten, vragen beantwoorden en betalingen afhandelen. Dit zorgt voor een persoonlijkere en meer betrokken klantenservice, wat kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

04

 

Upselling

Met een mobiele kassa kun je als retailer aanvullende verkoopmogelijkheden benutten. Medewerkers kunnen product aanbevelingen doen, aanvullende producten of accessoires voorstellen en upselling of cross-selling stimuleren tijdens het afrekenproces. Dit kan resulteren in een hogere gemiddelde besteding per klant.

Meer weten?

Vraag een gratis
advies gesprek aan

Overstappen op een ander kassasysteem doe je niet zomaar.
Maak daarom een afspraak met één van onze experts. Zij vertellen er graag meer over!

05

Voorraad

De ActaSmart is geïntegreerd met voorraadbeheersystemen, waardoor real-time inzicht in de beschikbare voorraad mogelijk is. Dit helpt retailers om de voorraadniveaus beter te beheren, voorraadtekorten te voorkomen en de algehele operationele efficiëntie te verbeteren.

06

Eenvoud

Het biedt functies voor inventarisbeheer, ordertracking en rapportage, waardoor het beheer van je onderneming vereenvoudigd wordt. Hierdoor kun je gemakkelijk bijhouden welke producten het best verkopen, de voorraad bijhouden en inzicht krijgen in je bedrijfsprestaties.

07

Flexibiliteit

Je kunt verschillende betalingsmogelijkheden accepteren, waaronder contant, creditcards, mobiele betalingen en digitale portemonnees. Dit biedt klanten meer flexibiliteit bij het afrekenen en vergroot de kans dat ze hun aankoop voltooien.

Benieuwd naar meer interessante artikelen?

Wat is een smartpos?

Een smartpos is vaak een PDA handheld met daarop kassa software. Deze smartpos is een alles-in-één kassa die in je broekzak past.

alles in één POS systeem

Voordelen webshopkoppeling

Voorraden bijhouden op twee plekken is niet echt ideaal. Hoe los je dat op? Met ActaSmart integreer je jouw webshop en fysieke winkel naadloos met elkaar.

alles in één kassa

Wat is ActaSmart?

Wat is ActaSmart en wat is ActaBlue? En wordt ActaSmart ook op een tablet geleverd?