Moeite met je voorraadbeheer?

Voordelen webshopkoppeling

Heb jij een webshop en een fysieke winkel en ben je op zoek naar een geschikte kassa, maar wil je er niet teveel aan uitgeven?
Wil je de voorraad van je webshop gelijk laten lopen met die in de kassa?

 

Voorraadbeheer

Voorraden bijhouden op twee plekken is niet echt ideaal. Hoe los je dat op?
Met ActaSmart integreer je jouw webshop en fysieke winkel naadloos met elkaar.
Jouw klant wil op elk gewenst tijdstip jouw producten aanschaffen en jij wil alle (online én offline) verkopen efficiënt beheren vanuit één omgeving. Hoe werkt dat?

Een volledige boekhouding

Achter elke webshop bevindt zich een volledige boekhouding. Net als dat je in een winkel de vracht moet inboeken en klaarmaken om in de winkel te plaatsen, kost het ook tijd om producten in te boeken in je webshop.
Vaak wordt onderschat hoeveel tijd dit kost met als resultaat dat de webshop slecht ingevuld wordt en dat de administratie ervan blijft liggen. Vaak komen er orders binnen, maar worden die te laat afgehandeld.

Een webshopkoppeling helpt dit probleem op te lossen.
Deze koppeling zorgt ervoor dat er een realtime verbinding is tussen de webshop en de kassa in de winkel. Op die manier is er één voorraadsysteem die automatisch beheerd wordt.

Hoe werkt dat?

Je beheert alles eenvoudig in één systeem. Denk aan productgegevens, product afbeeldingen, bestellingen, klantgegevens en eventuele cadeaubonnen.
Dit geeft duidelijkheid voor je webshop klanten. Als een artikel niet op voorraad is, wordt het artikel niet getoond in de webshop.
Of wanneer een bepaalde maat of kleur niet meer voorradig zijn is deze niet langer aanklikbaar in de webshop.

Het invoeren van producten voor de eerste keer in de webshop gaat ook razendsnel. Wanneer er online een order wordt geplaatst komt deze direct binnen op de kassa en kan daardoor meteen worden afgehandeld. Ervaar het gemak en de snelheid van de geïntegreerde oplossing voor een vlotte online winkelervaring en foutloze transactieverwerking, terwijl je jouw voorraad eenvoudig beheert!

Voordelen webshopkoppeling:

01

 

Real-time inzicht

Je krijgt real-time inzicht in je verkoopprestaties, ongeacht of de verkoop online of in de winkel plaatsvindt. Dit stelt je in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en je bedrijfsstrategie te optimaliseren.

02

 

Uniforme prijzen en kortingen

Met een webshopkoppeling kun je uniforme prijzen en kortingen hanteren voor alle verkoopkanalen, waardoor een consistente merkervaring wordt gecreëerd voor klanten.

03

 

Klantgegevens en loyaliteit

Je kunt klantgegevens verzamelen en gebruiken om klantprofielen te creëren, gerichte marketingcampagnes uit te voeren en klantloyaliteit te bevorderen.

Meer weten?

Vraag een gratis
advies gesprek aan

Overstappen op een ander kassasysteem doe je niet zomaar.
Maak daarom een afspraak met één van onze experts. Zij vertellen er graag meer over!

05

 

Gemak voor klanten

Klanten kunnen profiteren van een naadloze winkelervaring, waarbij ze online kunnen bestellen en betalen, maar ook producten kunnen retourneren of in de winkel kunnen afhalen

06

 

Verhoog je omzet

Het koppelen van je kassa aan je webshop kan leiden tot een verhoogde omzet, omdat je meer verkoopkanalen hebt om klanten te bereiken en meer verkoopkansen te genereren.

07

 

Toekomstbestendigheid

Een webshopkoppeling bereidt je bedrijf voor op verdere groei en ontwikkeling, aangezien het je in staat stelt om meerdere verkoopkanalen te beheren en beter in te spelen op de behoeften van de consumenten.

Benieuwd naar meer interessante artikelen?

Wat is een smartpos?

Een smartpos is vaak een PDA handheld met daarop kassa software. Deze smartpos is een alles-in-één kassa die in je broekzak past.

alles in één POS systeem

Voordelen mobiele kassa

Retailers moeten zich aanpassen aan veranderingen om relevant te blijven en klanten te behouden. Wat zijn de voordelen van een mobiele kassa?

alles in één kassa

Wat is ActaSmart?

Wat is ActaSmart en wat is ActaBlue? En wordt ActaSmart ook op een tablet geleverd?