Kassa supermarkt

Heb je een kleine supermarkt en ben je op zoek naar een kassa?
Dan delen we graag een aantal tips met je waar je op kunt letten.

Koppelen weegschaal

Het koppelen van de weegschaal aan het kassasysteem zorgt ervoor dat het gewicht van een product automatisch wordt geregistreerd en dat de prijs nauwkeurig wordt berekend op basis van het gewicht.

Dit minimaliseert fouten bij het afrekenen en zorgt voor een juiste facturering van de klant.

Het versnelt ook het afrekenproces omdat de noodzaak van handmatige invoer wordt geëlimineerd. Dit verhoogt de efficiëntie en vermindert wachttijden voor klanten.
Zorg ervoor dat de kassa kan koppelen met een eventuele weegschaal.

Barcode scannen

Het scannen van barcodes is aanzienlijk sneller dan handmatige invoer van productinformatie. Door gebruik te maken van een barcode scanner worden menselijke fouten geminimaliseerd, wat leidt tot nauwkeurigere transacties en minder behoefte aan correcties.

Met de baliekassa van ActaSmart kun je ook producten met de prijs in de barcode lezen.

Balkan producten hebben vaak gewicht in de barcode staan. Ook dat kun je met ActaSmart uitlezen. Verkoop je producten zonder barcode? Geen probleem. Met de ActaSmart kassa kun je ook losse producten invoeren.

Klantendisplay

Een klantendisplay geeft net dat stukje extra service en draagt bij aan transparantie.
Klanten kunnen de gescande items, prijzen en totaalbedragen zien terwijl de transactie plaatsvindt. Er kunnen ook reclame- of promotiemogelijkheden zijn. Winkels kunnen bijvoorbeeld aanbiedingen tonen of klanten informeren over lopende promoties.

Een klantendisplay draagt ook bij aan een professionele uitstraling van de kassa. Het geeft de klant het gevoel dat de winkel beschikt over geavanceerde en moderne voorzieningen.
Over het algemeen draagt een klantendisplay bij aan een soepele, transparante en klantvriendelijke afrekenervaring, wat gunstig is voor zowel de ondernemer als de klant.

Koppelingen software

Omdat je het als ondernemer vaak erg druk hebt, is het automatiseren van werkzaamheden een goede oplossing. Het neemt je veel werk uit handen. Met ActaSmart koppel je verschillende software oplossingen aan de kassa. Dit neemt je veel werk uit handen.
We leveren oa. de volgende koppelingen:
A

Boekhouding

A

Schapkaartjes

Je fysieke en online supermarkt vanuit één kassasysteem

Het koppelen van een webshop aan een kassasysteem biedt verschillende voordelen, met name voor bedrijven die zowel fysieke als online verkoopkanalen hebben.
ActaSmart koppelt met verschillende webshops waaronder CCVShop en Woocommerce.

Mobiele kassa

Het ActaSmart kassa systeem biedt veel mogelijkheden voor de ondernemer met een kleine supermarkt.
Sta je ook op beurzen of evenementen? Of heb je een boodschappenservice en rekenen klanten aan de deur af?
Kijk dan eens naar de SmartPOS.

Complete kassa

Geen losse modules maar een alles in één kassasysteem. Waar bestaat deze complete kassa uit?

alles in één POS systeem

Voordelen mobiele kassa

Retailers moeten zich aanpassen aan veranderingen om relevant te blijven en klanten te behouden. Wat zijn de voordelen van een mobiele kassa?

alles in één kassa

Wat is ActaSmart?

Wat is ActaSmart en wat is ActaBlue? En wordt ActaSmart ook op een tablet geleverd?

Ben je klaar voor een POS Systeem?

Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek. We zullen je helpen bij het kiezen van de juiste POS-oplossing voor jouw bedrijf, zonder urenlang opties te vergelijken.